De Energie Coöperatie Noorddijk in actie:

De Energie Coöperatie Noorddijk ontwikkelt zich meer en meer als energiecollectief en duurzaamheidsbaken voor de directe omgeving!

Na een succesvolle start van een eigen opwekinstallatie is het voor de groep initiatiefnemers belangrijk om samen met de leden en de buurt andere duurzaamheidsmaatregelen te organiseren. Daarom zijn ze een actie gestart: besparen door isoleren. Isolatie van woningen en advies over andere vormen van warmte voorziening in huis zijn de volgende stappen om voorbereid te zijn op de energietransitie en de route naar een gasloze woning.

Met een informatieavond over de isolatie mogelijkheden is een eerste stap gezet om een isolatie aanbod voor de leden van de coöperatie en andere buurtbewoners te doen.

BEVO isolatie is met een goed aanbod gekomen en is inmiddels gestart met de uitvoering van het isoleren van de eerste woningen.

Dit aanbod en de deelname aan de energiecoöperatie zal eind 2019 ook worden gepresenteerd in één van de aangrenzende buurten in dit deel van Groningen.

De Energie Coöperatie Noorddijk is daarmee een sprekend voorbeeld van hoe bewoners samen invulling geven aan hun buurkracht en hun bijdrage aan de energietransitie.

Met trots zijn we gestart met het isoleren van de eerste woningen in onze buurt!

Dat is de kracht van de Energie Coöperatie Noorddijk, Buurkracht en de Groninger Energie Koepel!

E-mail / webadres Energie Coöperatie Noorddijk

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square