Vacature Communicatiemedewerker (0,6 fte - 24 uur/wk)


Vacature Communicatiemedewerker GrEK Wil jij een échte bijdrage leveren aan de energietransitie, ben je geworteld in de noordelijke regio en een held in de offline en online communicatie? Kom dan bij ons solliciteren! De GrEK helpt Groningers met het gezamenlijk opwekken en besparen van energie. Steeds meer mensen doen mee en dus zitten wij tot over onze oren in het werk. Wij hebben jou nodig! Bekijk hier de gehele vacature. Stuur je motivatie met CV uiterlijk 10 juni naar info@grek.nl met als onderwerp 'Sollicitatie Communicatiemedewerker'. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 24 juni. Heb je vragen? Neem dan contact op met Hanna de Vries: 06-20806818

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square