Werksessie SDE+ vs postcoderoos

Wanneer: maandag 29 april van 19:30 - 21:30 uur Waar: GrEK kantoor (Atoomweg 6B) Aanmelden: aanmelden@grek.nl

Veel energiecoöperaties (i.o.) zijn de afgelopen tijd bezig geweest met het opzetten van een postcoderoosproject en velen zijn ook al gerealiseerd. We hebben daarbij gemerkt dat coöperaties vaak moeite hebben met 1) het vinden van een geschikt dak en 2) het werven van genoeg deelnemers. Ook zien we dat steeds meer leden aan de slag willen met grotere projecten. Daarom overwegen we om jullie te gaan ondersteunen bij het opzetten van SDE+ projecten. Om deze afweging goed te kunnen maken organiseren we naast de reguliere werksessiesook een werksessie over de SDE+ vs postcoderoos regeling.

Vragen die aan bod zullen komen zijn:

  • Hoe werkt de SDE+ regeling?

  • Wat is het verschil met de postcoderoosregeling?

  • Hoe groot moet een project zijn om voor SDE+ in aanmerking te komen?

  • Hoe financier ik een SDE+ project?

  • Kunnen onze leden participeren in een SDE+ project?

  • Kun je een SDE+ project ook combineren met een postcoderoosproject op één locatie?

Een aantal coöperaties denkt na over deze laatste mogelijkheid. Dit zou kansen bieden om als coöperatie ook grotere daken te beleggen (door gebruik te maken van de SDE+) en tegelijk leden te laten participeren (in het postcoderoos gedeelte). Graag verkennen we met jullie deze mogelijkheden verder.

We willen jullie dringend verzoeken je aan te melden als je deel wilt nemen aan deze bijeenkomst! De reden hiervoor is dat we anders misschien niet genoeg ruimte of drinken hebben gereserveerd of georganiseerd. We ontvangen de aanmeldingen graag uiterlijk op dinsdag 23 april.

LET OP: we hebben ruimte voor maximaal 30 personen, dus vergeet je niet tijdig op te geven.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square