Lijsttrekkersdebat voor een groen en energiek Groningen

14 MAART |19.30 UUR | REMONTSTRANTSE KERK GRONINGEN | COEHOORNSINGEL 14

De groene en energieke organisaties van Groningen slaan de handen ineen en organiseren op 14 maart een lijsttrekkersdebat voorafgaand aan de provinciale verkiezingen op 20 maart. Tijdens het debat wordt het politieke klimaat van Groningen gepeild op de vijf grote vraagstukken voor een groene en energieke toekomst van Groningen:

ENERGIETRANSITIE - BIODIVERSITEIT - KLIMAATADAPTATIE - AARDBEVINGEN - LANDBOUW

Over het debat

Voorafgaand aan het debat reageren de deelnemende partijen op De Stemkaart: een serie van vijftien stellingen verdeeld over de vijf grote vraagstukken. Deze stellingen zijn aangedragen door de groene en energieke organisaties.

Tijdens het debat worden de lijsttrekkers op enkele van vijf vraagstukken bevraagd. Per onderwerp wordt over één stelling gedebatteerd. U beslist gedurende het debat mee om welke stelling dit gaat.

Deelnemende partijen Deelnemende politieke partijen aan het debat zijn: CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, Groninger Belang, PvdA, Partij van het Noorden, Partij voor de Dieren, SP en PVV.

Wilt u zich in verband met het aantal plaatsen en de catering. liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 7 maart aanmelden?

IK MELD MIJ AAN

Wij zien u graag op 14 maart,

Met vriendelijke groeten,

Jan-Willem Lobeek, Natuur en Milieufederatie Groningen

Jacqueline de Milliano, Landschapsbeheer Groningen

Marco Glastra, Het Groninger Landschap

Johan Duut, Groninger Energiekoepel Hilda Hoekstra, Groninger Dorpen Mark Tuit, IVN Natuureducatie Rieks van der Wal, Staatsbosbeheer Arjen Kok, Natuurmonumenten

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square