Ongekend! Zonnedak binnen 9 maanden gerealiseerd. Komt dat zien.


Op vrijdag 2 november a.s. om 16:00 uur opent gedeputeerde Nienke Homan het eerste zonnedak van e.c. Noorddijk. De panelen liggen op het bedrijfspand van Peter Kuil aan Osloweg 126 in Groningen. E.c. Noorddijk levert een spectaculaire prestatie, want het zonnedak is binnen 9 maanden gerealiseerd.

Terecht dat e.c. Noorddijk na de opening een drankje aanbiedt, want op zo'n succes mag geproost worden. En voor wie van machines houdt: je kunt op een hoogwerker staan om een kijkje op het zonnedak te nemen. Wil jij ook een zonnedak realiseren? Kom naar de opening en vraag aan het bestuur van e.c. Noorddijk hoe zij te werk gaat.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square