GrEK werkt samen met Energie Samen


Vanaf nu zijn de drie noordelijk koepels gezamenlijk lid van Energie Samen.

Energie Samen is de brancheorganisatie voor duurzame energie-initiatieven van burgers. Sinds 2015 schieten energiecoöperaties als paddestoelen uit de grond. Ínmiddels zijn er ook veel overkoepelende organisaties. Dat is goed. Als we samenwerken staan we sterker.

Op hun beurt werken ook de koepelorganisaties samen. ODE Decentraal, REScoopNL, Ecode, Hoom en PAWEX zijn vanaf nu als brancheorganisatie verenigd onder de naam Energie Samen. Zo stralen we uit dat we een grote beweging zijn waar niemand omheen kan.

Energie Samen werkt nauw samen met onafhankelijk kennisplatform HIER opgewekt.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square