De Groninger Energie Koepel en Noorden Duurzaam gaan een partnerschap aan


De Groninger Energie Koepel (GrEK) en Noorden Duurzaam gaan een partnerschap aan. Beide organisaties zetten zich in voor duurzame ontwikkeling en profiteren van de nieuwe samenwerking.

GrEK wordt lid van Noorden Duurzaam waardoor zij gemakkelijker kan samenwerken met de andere tafels bij de vereniging. Noorden Duurzaam bevordert dat ook doelgroepen van GrEK, zoals woningeigenaren en onderwijsinstellingen, via een eigen vertegenwoordigend orgaan of met een nieuw in te richten tafel bij de vereniging worden betrokken.

Projecten

GrEK en Noorden Duurzaam willen door tafelsamenwerking een nieuwe categorie projecten mogelijk maken en benutten. Het gaat daarbij om grotere, samenlevings-brede projecten gericht op duurzame energie. Initiatiefnemers voor transitieprojecten, zoals GrEK, bereiken hun doelgroepen dan niet alleen via de media en de persoonlijke netwerken, maar ook door rechtstreekse samenwerking met tafels bij Noorden Duurzaam.

Energietransitie

Het partnerschap van GrEK en Noorden Duurzaam staat verder in het licht van het provinciale programma voor energietransitie. De provincie wil de werkwijze van Noorden Duurzaam als instrument inzetten. De blik is gericht op verbreding naar alle doelgroepen die met energie te maken hebben.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square