Wordt de postcoderoos dan toch een postcodekanjer?


Woensdag 18 november 2015 heeft de Tweede Kamer voor de verdere verruiming van de postcoderoosregeling gestemd. De voornaamste verruiming bestaat eruit de belastingkorting wordt verhoogd tot nihil. Tot nihil? Dat betekent dat deelnemers aan de postcoderoosregeling geen energiebelasting verschuldigd zijn, voor zover zij deelnemen in een coöperatie die lokaal en duurzame elektriciteit opwekt. Er kan nog steeds voor maximaal 10.000 kWh gebruik worden gemaakt van deze regeling. Hiermee wordt de Postcoderoosregeling op zijn minst gelijk waardig aan zonnepanelen op je eigen dak. Super nieuws dus! Nu afwachten of de Eerste Kamer eveneens voor dit plan stemt. Deze stemming wordt half december verwacht. Voor meer informatie over dit amendement of de Postcoderoosregeling kijk op http://www.postcoderoosregeling.nl Oproep

Servicepunt Lokale Energie Voorwaarts organiseert op dinsdag 8 december van 19:00 – 21:30 een netwerkbijeenkomst over de Postcoderoos-regeling voor Groningse energie coöperaties. Locatie volgt. Wilt u met uw initiatief ook aan de slag met de Postcoderoos-regeling? Meldt u dan nu aan voor deze bijeenkomst via deze link: https://app.etapestry.com/onlineforms/nl_NMFGRO/Opzetten_van_een_Postcoderoosproject.html

of stuur een mail naar info@grek.nlEndFragment

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square