Eerste info-avond over subsidieregeling voor sportverenigingen


GrEK organiseerde op 29 oktober in samenwerking met Pekela Duurzaam haar eerste informatieavond voor sportverenigingen in Pekela. Met zes aanwezige verenigingen was de avond een groot succes. Simon Visbeek legde namens de GrEK uit hoe de per 1 september 2015 bekend gemaakte subsidieregeling in zijn werk gaat voor sportverenigingen die energiebesparende maatregelen nemen. Daarnaast kwam de financiering van deze maatregelen aan bod en het mogelijke sponsorcontract. De respons was het grootst op het collectief organiseren van deze maatregelen en het inkopen van stroom en gas via Noordelijk Lokaal Duurzaam. Wilt u met uw initiatief óók een informatieavond organiseren voor úw lokale sportverenigingen? Mail dan naar info@grek.nl en dan nemen wij contact met u op!​EndFragment

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square