Pekela Duurzaam op zoek naar wind!


Afgelopen donderdag 15 oktober zijn Jacob Siepel (NIOP) en Martin van der Kooij met Coen Oosterveld (Coöperatie Pekela Duurzaam) met Ijssebrand Ziel (EAZ-Wind) op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor een kleine windmolen in Pekela. Naast zonne-energie is ook windenergie nodig om alle verbruikte energie in Pekela lokaal en duurzaam op te wekken. Simon Visbeek legde namens de GrEK uit wat mogelijk is op gebied van de SDE+-regeling, postcoderoosregeling en de salderingsregeling voor een geschikte financiële exploitatie van de windmolen via de coöperatie en de financiering van de windmolen. Een leuke en zinvolle middag! Wordt vervolgd!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square