TOP-avond in Tinallinge

Een topavondje in Tinallinge gehad. En TOP staat voor Tinallinger Overleg Podium en wij mochten daar een presentatie geven over energie. Met Martin, Hanna en Sietske. Over GrEK, Buurkracht en Noordelijk Lokaal Duurzaam uiteraard en wat dat allemaal met elkaar te maken had. Leuk dorp. Leuke mensen. De dorpsvereniging organiseert dit seizoen een aantal thema-avonden waar op ongedwongen en laagdrempelige manier zaken aangekaart worden die mogelijk voor de dorpsgemeenschap(45 huizen) van belang zijn of dat kunnen worden. Vorige keer ging het over zorg. Nu over energie.

Martin vroeg bij het begin van de presentatie of iedereen thuis een stopcontact had. Rare vraag, maar leuke binnenkomer! We merken dat er op dit soort avonden vooral belangstelling is voor het verdienmodel van ons energiebedrijf Noordelijk Lokaal duurzaam en voor éen of andere vorm van het gezamenlijk opwekken van energie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square